Autor:

Loštická česnečka

Snadné
Ingredience
Cibule
větší
3 ks
Brambory
větší
3 ks
Česnek
palice
1 ks
Slanina 150 g
Olomoucké tvarůžky (syrečky) 300 g
Sůl  
Pepř mletý  
Majoránka  
Voda 1,5 l

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na slanině osmahneme na plátky nakrájenou cibuli, zalijeme vodou a přidáme na kostičky nakrájené brambory, kmín, sůl a uvaříme doměkka. přidáme pepř, majoránku a česnek, dáme do misek. Do jednotlivých percí přidáme pokrájené tvarůžky a v troubě zprudka zapečeme

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Loštická česnečka

Komentáře

  1. Ladia   22.02.2012 | 14:15 | reagovat |

    Zkuste jídlo vyfotit sám http://www.apetitonline.cz/recepty/1946-losticka-cesnecka.html

    1. Vlasta Novák   23.02.2012 | 13:23 | reagovat |

      Fotku jsem smazal, snad autor doplní originální...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web