Autor:

Loštická česnečka

Snadné
Ingredience
Cibule
větší
3 ks
Brambory
větší
3 ks
Česnek
palice
1 ks
Slanina 150 g
Olomoucké tvarůžky (syrečky) 300 g
Sůl  
Pepř mletý  
Majoránka  
Voda 1,5 l

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na slanině osmahneme na plátky nakrájenou cibuli, zalijeme vodou a přidáme na kostičky nakrájené brambory, kmín, sůl a uvaříme doměkka. přidáme pepř, majoránku a česnek, dáme do misek. Do jednotlivých percí přidáme pokrájené tvarůžky a v troubě zprudka zapečeme

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Zeleninový vývar - zeleninu v tekuté formě milují všichni Vývar je grunt! Články z

Komentáře k receptu: Loštická česnečka

Komentáře

  1. Ladia   22.02.2012 | 14:15 | reagovat |

    Zkuste jídlo vyfotit sám http://www.apetitonline.cz/recepty/1946-losticka-cesnecka.html

    1. Vlasta Novák   23.02.2012 | 13:23 | reagovat |

      Fotku jsem smazal, snad autor doplní originální...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web