Autor:

Losos s rajčaty

Střední
Ingredience
Losos  
Bobkový list  
Cibule  
Česnek  
Rajčata  
Mrkev  
Sůl  
Pepř mletý  
Citronová šťáva  
Petrželka  
Ocet  
Pažitka  
Tabasco  
Smetana  
Citron  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Cibuli a česnek na drobno nakrájíme, rajčata pokrájíme na malé kousky. Mrkev očistíme a nakrájíme na plátky. Osolené, opepřené a citrónovou šťávou pokapané plátky lososa vložíme do hlubší pánve, přidáme bobkový list, petrželku, mrkev, ocet a citrónovou šťávu a přilijeme tolik vody, aby vše bylo ponořené. Uvedeme do varu a povaříme cca 5 min. Mezitím v hrnci na oleji osmažíme cibuli a česnek, přidáme pažitku, rajčata, několik kapek Tabasca, osolíme a opepříme. Chvilku povaříme, pak přilijeme smetanu a povaříme další 3 min. Jednotlivé porce lososa přelijeme rajčatovou omáčkou a ozdobíme plátkem citronu. Podáváme s bramborami a dušenými fazolkami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sýrové fondue Fondue - společenská záležitost Články z

Komentáře k receptu: Losos s rajčaty

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web