Autor:

Losos s penne těstovinami a koprovou omáčkou

Ingredience
Losos
Brokolice 150 g
Mrkev 200 g
Těstoviny
penne
500 g
Fazolové lusky 100 g
omáčka
Hladká mouka 3 lžíce
Smetana 200 ml
Vývar 500 ml
Ocet  
Sůl  
Kopr  
Olivový olej 3 lžíce
Vermouth  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Těstoviny uvaříme v osolené vodě a scedíme. Lososa nakrájíme na menší kousky, zhruba 3×3 cm. Těstoviny spolu s lososem a zeleninou promícháme a připravíme v parním hrnci. Můžeme upéci i v troubě. Z tuku a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme vývarem, rozšleháme a povaříme.

Po 30 minutách varu přidáme ocet, podle potřeby přisolíme a omáčku přecedíme přes jemné sítko. Zjemníme přidáním smetany, necháme krátce přejít varem a vmícháme přebraný, opraný a jemně rozsekaný kopr. Dochutime Vermuthem. Hotové těstoviny přelijeme omáčkou a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Losos s penne těstovinami a koprovou omáčkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web