Autor:

Losos s penne těstovinami a koprovou omáčkou

Ingredience
Losos
Brokolice 150 g
Mrkev 200 g
Těstoviny
penne
500 g
Fazolové lusky 100 g
omáčka
Hladká mouka 3 lžíce
Smetana 200 ml
Vývar 500 ml
Ocet  
Sůl  
Kopr  
Olivový olej 3 lžíce
Vermouth  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Těstoviny uvaříme v osolené vodě a scedíme. Lososa nakrájíme na menší kousky, zhruba 3×3 cm. Těstoviny spolu s lososem a zeleninou promícháme a připravíme v parním hrnci. Můžeme upéci i v troubě. Z tuku a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme vývarem, rozšleháme a povaříme.

Po 30 minutách varu přidáme ocet, podle potřeby přisolíme a omáčku přecedíme přes jemné sítko. Zjemníme přidáním smetany, necháme krátce přejít varem a vmícháme přebraný, opraný a jemně rozsekaný kopr. Dochutime Vermuthem. Hotové těstoviny přelijeme omáčkou a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Šťavnaté hruškové speciality - 1. díl Články z

Komentáře k receptu: Losos s penne těstovinami a koprovou omáčkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web