Losos s hořčicovou omáčkou a špenátem

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • losos filety
    • máslo
    • olivový olej
    • sůl
    • listový špenát
  • Na omáčku (dip)
    • majonéza
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 0,5
      kelímek jogurt malý
    • 2
      lžička olivový olej 1-2

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Suroviny na omáčku dobře promícháme a dáme proležet do lednice.
2
Na másle s olejem osmažíme mírně posolené filety a potom nahrubo překrájené špenátové listy (stačí zpěnit a nechat dojít).
3
Jako přílohu podáváme vařené brambory, které přelíváme máslem se špenátem, filety přelijeme omáčkou.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.