Autor:

Losos s hořčičnou kůrkou

Střední
Ingredience
Citronová šťáva  
Hořčice 2 lžíce
Bylinky 2 lžíce
Pažitka  
Sůl  
Pepř mletý  
Máslo 40 g
Rybí file
z lososa (asi 200 g)
2 ks
Bílý chleba
nebo veky
2 plátek
Rybí vývar
z kostky
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Plátky lososa omyjeme a osušíme. Osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou. Vložíme do zapékací misky vymazané máslem. V míse smícháme rozdrobený chléb nebo veku, bylinky a hořčici (nebo křenovou pastu). Směs rozdělíme na filety a poklademe vločkami zbylého másla. Podél okraje formy nalijeme vývar. Zakryjeme alobalem a pečeme v troubě vyhřáté na 180-200 °C asi 30 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Losos s hořčičnou kůrkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web