Autor:

Losos s hořčičnou kůrkou

Střední
Ingredience
Citronová šťáva  
Hořčice 2 lžíce
Bylinky 2 lžíce
Pažitka  
Sůl  
Pepř mletý  
Máslo 40 g
Rybí file
z lososa (asi 200 g)
2 ks
Bílý chleba
nebo veky
2 plátek
Rybí vývar
z kostky
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Plátky lososa omyjeme a osušíme. Osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou. Vložíme do zapékací misky vymazané máslem. V míse smícháme rozdrobený chléb nebo veku, bylinky a hořčici (nebo křenovou pastu). Směs rozdělíme na filety a poklademe vločkami zbylého másla. Podél okraje formy nalijeme vývar. Zakryjeme alobalem a pečeme v troubě vyhřáté na 180-200 °C asi 30 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Šípková omáčka Nejoblíbenější omáčky k masu Články z

Komentáře k receptu: Losos s hořčičnou kůrkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web