Autor:

Losos po vídeňsku

Snadné
Ingredience
Mletá sladká paprika  
Citronová šťáva  
Feferonka 1 ks
Bílé víno 2 dl
Rajčata  
Cibule 200 g
Losos 4 ks
Česnek  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Porce lososa pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Mezitím podusíme na oleji drobně nakrájené cibule, rozložíme je do ohnivzdorné misky, posypeme jemně nakrájeným česnekem, poklademe porcemi lososa a posypeme paprikou a usekanou feferonkou. Polijeme vínem a pečeme ve středně vyhřáté troubě, při pečení je jednou obrátíme. Při podávání je obložíme dílky rajčat. Vhodná příloha jsou vařené brambory a zeleninový salát.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)
Linecký koláč s marmeládou a mandlemi Gastrovýlet do Rakouska. Vyzkoušejte 6 skvělých receptů Články z

Komentáře k receptu: Losos po vídeňsku

Komentáře

  1. Janaso   15.01.2013 | 15:08 | reagovat | závadný

    Víno dodává pokrmu výraznou navinulou chuť, která ne každému "sedne".

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web