Autor:

Losos po vídeňsku

Snadné
Ingredience
Mletá sladká paprika  
Citronová šťáva  
Feferonka 1 ks
Bílé víno 2 dl
Rajčata  
Cibule 200 g
Losos 4 ks
Česnek  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Porce lososa pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Mezitím podusíme na oleji drobně nakrájené cibule, rozložíme je do ohnivzdorné misky, posypeme jemně nakrájeným česnekem, poklademe porcemi lososa a posypeme paprikou a usekanou feferonkou. Polijeme vínem a pečeme ve středně vyhřáté troubě, při pečení je jednou obrátíme. Při podávání je obložíme dílky rajčat. Vhodná příloha jsou vařené brambory a zeleninový salát.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Recepty na dipy, které korunují vaše dílo Články z

Komentáře k receptu: Losos po vídeňsku

Komentáře

  1. Janaso   15.01.2013 | 15:08 | reagovat |

    Víno dodává pokrmu výraznou navinulou chuť, která ne každému "sedne".

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web