Autor:

Losos po vídeňsku

Snadné
Ingredience
Mletá sladká paprika  
Citronová šťáva  
Feferonka 1 ks
Bílé víno 2 dl
Rajčata  
Cibule 200 g
Losos 4 ks
Česnek  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Porce lososa pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Mezitím podusíme na oleji drobně nakrájené cibule, rozložíme je do ohnivzdorné misky, posypeme jemně nakrájeným česnekem, poklademe porcemi lososa a posypeme paprikou a usekanou feferonkou. Polijeme vínem a pečeme ve středně vyhřáté troubě, při pečení je jednou obrátíme. Při podávání je obložíme dílky rajčat. Vhodná příloha jsou vařené brambory a zeleninový salát.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Fazolová polévka s bylinkami Odlehčené menu na víkend Články z

Komentáře k receptu: Losos po vídeňsku

Komentáře

  1. Janaso   15.01.2013 | 15:08 | reagovat |

    Víno dodává pokrmu výraznou navinulou chuť, která ne každému "sedne".

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web