Losos na švestkách

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      plátek losos
    • máslo
    • švestková omáčka
    • whisky nebo brandy
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na zpěněném másle z obou stran osmahneme plátky lososa, lehce osolíme a opepříme, přidáme švestkovou omáčku a lehce podusíme. Poté zalejeme troškou whiskey a začneme flambovat (zapálíme pokrm)! Po úplném uhasnutí plamene, podáváme s vařenou rýží spojenou s hráškem a vařenými vejci (nasekanými na jemno).
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • P
    P |

    2. 10. 2011 15:07

    Uplne ta nejjednodussi je z povidel rozredenych vyvarem. Mozno pridat koreni a citronovou kuru.

  • Anonym
    Anonym |

    16. 10. 2007 17:32

    dal jsem tam misto svestkove , angrestovou a jeste lepsi

  • Evík
    Evík |

    20. 5. 2007 14:53

    vitana prodává trochu whiskey, lososa a švestkovou omáčku v jednom balení? Švestková omáčka je běžně k dostání v supermarketech od různých firem. Pro mě úžasný recept, dávám 1!

  • Anonym
    Anonym |

    17. 12. 2006 23:43

    Vitana prodává něco podobného.

  • Iva
    Iva |

    20. 9. 2006 17:05

    švestková omáčka?, kde ji vezmu???