Autor:

Losos na rozmarýnu

Snadné
Ingredience
Losos  
Máslo  
Rozmarýn
čerstvý či sušený
 
Sůl  
Pepř mletý
maličko
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Z filet lososa odstraníme kůži s šupinami, omyjeme, přiměřeně (dle individuálních chutí) osolíme, maličko opepříme a především okořeníme rozmarýnem (čerstvý nasekáme).

Na pánvi rozehřejeme na nejmenší plamen máslo, vložíme trošku rozmarýnu a necháme uvolnit vůni koření. Poté vložíme připravené filety a na mírném ohni dozlatova z obou stran opečeme.

Jídlo je velice chutné s brambory - nejlépe novými - a dobrým lehkým vínem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1
Ředkvičková polévka s ricottou Uvařeno na víkend snadno a rychle Články z

Komentáře k receptu: Losos na rozmarýnu

Komentáře

  1. Mirka   22.12.2010 | 20:10 | reagovat |

    ;-) Dá se použít i s provensálským kořením, obsahuje taktéž rozmarýn a dle mého názoru je zbytečné odstraňovat z takto výborné ryby kůži, protože pod ní je spousta vitamínů, losos se i tak výborně orestuje.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web