Losos na francouzský způsob

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 6
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • losos Plátky - podle počtu osob
    • 1
      ks limetka
    • petrželka Čerstvá
    • brambory Na přílohu
    • 1
      ks pórek
    • 250
      g žampiony
    • rostlinný olej
    • sůl
    • kmín
    • koriandr
    • máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky lososa osolíme, v mističce si připravíme nakrájený koriandr a petržel (ne celou) a zalijeme šťavou z limetky. Bylinky můžete dávat podle chuti, špatná není ani bazalka, či rozmarýn.
2
Plátky lososa touto směsí potřeme, dáme do trouby péct, během pečení přidáme máslo, event. trochu podlijeme. Než se ryba upeče, osmažíme na oleji nakrájený zbytek petržele, žampiony a pórek s trochou drceného kmínu.
3
<BR>Losos se podává s vařeným bramborem a se směsí pórku a hub. Pokud máte dostatek času a náladu můžete k tomu nachystat místo vařeného brambor, brambor šťouchaný. Je to vynikající!!!
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    30. 3. 2015 19:29

    Vynikající!

  • Milada
    Milada |

    10. 11. 2007 11:55

    Dobrý den, chci se zeptat na kolik stupňů se to peče a jak dlouho?

  • Jana
    Jana |

    16. 10. 2007 18:32

    Nemělo to chybu!!

  • Standa
    Standa |

    6. 10. 2007 13:13

    Dobrý den,prosím Vás, potřeboval bych zjistit na kolik porcí je tento recept uveden. Je to pro mě velice důležité, týká se to mé maturitní práce. Předem Vám mockrát děkuji za odpověď!

  • Petra a Martin
    Petra a Martin |

    23. 6. 2007 16:40

    Bylo to fakt úžasné! Děkujeme z inspiraci!

  • Alena
    Alena |

    15. 11. 2006 12:07

    vyzkoušela jsem, je to opravdu výborné,jen jsem neměla čerstvé bylinky, tak jsem použila sušené i tak to všem chutnalo

  • Anonym
    Anonym |

    7. 7. 2006 09:13

    Je to výborné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§