Autor:

Lívance s ředkvičkami

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Vejce 5 ks
Mléko 2,5 dl
Polohrubá mouka 10 lžíce
Prášek do pečiva 1 lžička
Sůl  
Česnek 3 stroužek
Ředkvička
i s natí
10 ks
Olej
na smažení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Bezmasá jídla

Do těsta připraveného smícháním vajec, mléka, mouky, prášku do pečiva, plátků česneku, muškátového oříšku a soli přidáme na plátky nakrájené ředkvičky s nadrobno nasekanou natí, promícháme a v lívanečníku smažíme po obou stranách dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Letní menu na železnici Články z

Komentáře k receptu: Lívance s ředkvičkami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web