Listový špenát na smetaně

10 minut PT0H10M
Snadné
Ingredience
Listový špenát 1 balíček
Cibule 1 ks
Drůbeží vývar 1 ks
Chilli  
Česnek
na plátky
2 stroužek
Tymián  
Sůl  
Pepř mletý  
Smetana ke šlehání 1 ks

Postup přípravy:

Necháme lehce osmažit cibulku na půlkolečka, přidáme nakrájený česnek. Zalijeme smetanou, provaříme a přídáme slepičí bujon. Dáme tymián, pepř, sůl, chilli, prohřejeme. Nakonec dáme listový špenát a necháme aby se pořádně prohřál, zmenšil svou velikost. Toto se hodí jako dip ke špízům, ke kuřecímu masu, ke steakům. Můžeme i přichutnávat k jídlu zvlášť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Italské gastrotoulky aneb Co kde v Itálii ochutnat? Články z

Komentáře k receptu: Listový špenát na smetaně

Komentáře

  1. Martina   05.05.2013 | 20:34 | reagovat |

    Vynikající , jako z restaurace :-)

  2. Lenka   28.05.2012 | 13:55 | reagovat |

    Moc výborné :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web