Autor:

Lišky na topince

Střední
Ingredience
Lišky 100 g
Masox 2 kostka
Cibule 2 ks
Máslo  
Chleba  
Česnek  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

Na másle necháme zesklovatět najemno nakrájenou cibuli, přidáme nahrubo pokrájené lišky a necháme vydusit, po vydušení podlijeme vodou, přidáme masox a dusíme asi 10 minut až houby změknou.

Podáváme na klasických topinkách s česnekem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Blitva Chorvatsko na talíři Články z

Komentáře k receptu: Lišky na topince

Komentáře

  1. Di -   05.10.2009 | 18:57 | reagovat |

    Tento recept jsem dříve dělávala z jakýchkoliv hub, ale bez masoxu. Zato jsem houby pěkně okořenila a navrch nasypala trochu strouhaného sýra, který se pěkně rozpustil a zjemnil chuť koření a česneku.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web