Lišky na topince

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: j. krejza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 100
      g lišky
    • 2
      kostka masox
    • 2
      ks cibule
    • máslo
    • chleba
    • česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na másle necháme zesklovatět najemno nakrájenou cibuli, přidáme nahrubo pokrájené lišky a necháme vydusit, po vydušení podlijeme vodou, přidáme masox a dusíme asi 10 minut až houby změknou.
2
Podáváme na klasických topinkách s česnekem.
Zařazení: Pokrmy Z hub

Komentáře k receptu

  • Di -
    Di - |

    5. 10. 2009 18:57

    Tento recept jsem dříve dělávala z jakýchkoliv hub, ale bez masoxu. Zato jsem houby pěkně okořenila a navrch nasypala trochu strouhaného sýra, který se pěkně rozpustil a zjemnil chuť koření a česneku.