Autor:

Linecké třené cukroví II. - kakaové

Střední
Ingredience
Máslo 500 g
Moučkový cukr 200 g
Hladká mouka 650 g
Kakao
i méně
50 g
Skořice  
Citronová kůra  
Muškátový oříšek  
Zavařenina  
Čokoládová poleva  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Postupujeme jako u Lineckého třeného cukroví I. Těsto obarvíme kakaem a ochutíme kořením. Kakao můžeme přidat jen do poloviny těsta a pak slepovat jednu bílou a jednu tmavou tyčinku. Konce máčíme v čokoládové polevě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
1
4.83 6 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 6x)
Reklama
Kantonská rýže s kachními prsíčky Ochutnejte Čínu doma Články z

Komentáře k receptu: Linecké třené cukroví II. - kakaové

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web