Linecké těsto z javorového sirupu

Hodnocení:

Moje:

60 minut
7
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g pohanková mouka
    • 300
      g celozrnná mouka špaldová
    • 100
      g javorový sirup
    • 270
      g máslo
    • džem pikantní

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny suroviny zpracujeme v těsto a uložíme aspoň na 1 hodinu do chladu. Odležené těsto vyválíme na 3 mm silný plát a vykrajujeme různé tvary. Ve vyhřáté troubě pečeme cca na 150 °C asi 20 minut. Necháme vychladnout a po té natřeme džemem a slepíme. Cukroví je po dvou dnech měkké.
Zařazení: Moučníky Cukroví

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.