Autor:

Lín s bílým zelím a křupavými škvarky

40 minut PT0H40M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Filety
z bělomasé ryby (s kůží, vykostěné)
4 ks
Olivový olej 2 lžíce
Škvarky
jemně pokrájené
60 g
Zelí a obloha
Bílé zelí 600 g
Šalotka 40 g
Rama Culinesse 40 g
Voda 40 ml
Bazalka 1 svazek
Knorr Bohatý bujon zeleninový
na 80 ml vývaru
1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Hladká mouka
na poprášení
 
Lín s bílým zelím a křupavými škvarky

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Z listů zelí odkrojíme tvrdý košťál a jednotlivě je spaříme v horké vodě a ihned zchladíme v ledové vodě. Šalotku oloupeme, jemně nakrájíme a krátce opečeme na tuku. Vložíme listy zelí a bazalky, přidáme odkrojené košťály a podlijeme vodou, přidáme Knorr Bohatý bujón a pod pokličkou asi 5 minut povaříme. Listy zelí vyjmeme a zeleninový fond tyčovým mixérem rozmixujeme. Rozkrájené škvarky rozpečeme na suché pánvi, filety ryby osolíme, na straně kůže poprášíme moukou a opečeme na olivovém oleji do zlatova. Rybí filety položíme na podušené listy zelí podlité rozmixovaným fondem a posypeme křupavými škvarky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Filetujeme kapra krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Lín s bílým zelím a křupavými škvarky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí 10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí
Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou
Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu! Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web