Autor:

Lilková omáčka na těstoviny

Střední
Ingredience
Lilek  
Rajčata  
Česnek  
Cibule  
Rajský protlak  
Provensálské koření  
Sůl  
Cukr  
Olej  

Postup přípravy:

Lilek oloupeme, nakrájíme na kostičky a podusíme na cibuli. Přidáme nakrájená rajčata, česnek, provensálské koření a sůl. Podle potřeby (a konzistence) přidáme rajčatový protlak nebo kečup. Dochutíme cukrem. Pro velké masožravce je možné obohatit o mleté maso - v tom případě ho opečeme na cibuli ještě před lilkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
1
4.83 6 5 1

Komentáře k receptu: Lilková omáčka na těstoviny

Komentáře

  1. Eva Červenková   27.07.2008 | 3:10 | reagovat |

    no to je náhoda, na podobné jídlo se chystám, ale nebudu ten lilek dusit, rozložím plátky na plech, okoření, a pak položím na těstoviny s rajč. omáčkou a posypu sýrem..

  2. radek tucek   26.07.2008 | 21:16 | reagovat |

    Výborné, použil jsem koření na špagety.

  3. Alexandra Daňková   08.07.2008 | 15:28 | reagovat |

    moc dobré a jednoduché

  4. vendula   18.03.2008 | 7:27 | reagovat |

    Vynikající. Přidala jsem kuřecí maso na nudličky. Chuť lilku je úžasná.

  5. Hanka   07.06.2006 | 17:14 | reagovat |

    Tak jsem to dneska připravila k večeři - levné, rychlé a dobré, jen je třeba lilek dělat chvilku déle, jinak je moc křupavý, což mi v omačce vadí, prima recept a maso tam být nemusí:-)

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web