Autor:

Levná omáčka na špagety

Střední
Ingredience
Olej  
Cibule  
Vepřové maso ve vlastní šťávě  
Kmín  
Gulášové koření  
Grilovací koření  
Červená paprika  
Sůl  
Pepř mletý  
Česnek  
Žampiony  
Rajský protlak
(velký)
 
Kečup - jemný  
Cukr  

Postup přípravy:

Na olej dáme orestovat cibulku na drobno. Poté přidáme kmín a necháme orestovat. Na cibulku dáme vepřovou konzervu na kostky - chvíli orestujeme, přidáme koření, žampióny, rajčatový protlak, česnek a cukr a chvíli orestujeme, poté zalijeme troškou vody a necháme chvíli provařit. Nakonec přidáme kečup a chvíli provaříme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2
4 3 5 1
Horká čokoláda s domácími müsli tyčinkami Horské svačiny Články z

Komentáře k receptu: Levná omáčka na špagety

Komentáře

  1. ČernáLuna   15.12.2011 | 20:29 | reagovat |

    Lepší než ze školní jídelny, ale v restauraci bych to asi vrátila :)
    Ideální, pokud chcete odbýt něčím rychlým a teplým do žaludku.
    Jinak omáčka chutná tak, jak se od klasické "červené" rajčatové omáčky očekává, suroviny i koření k sobě jdou, všechno funguje :)
    Jenom bych možná do názvu nedávala, že omáčka je levná. Teda ne, že by byla vysloveně drahá, ale když jsem si tu procházela recepty na omáčky, našla jsem spousty levnějších, takže pak u tady této, kde je maso, houby, hora koření a krom kečupu ještě i protlak, pak charakteristika jako "levná" moc nesedí :)

  2. ČernáLuna   15.12.2011 | 20:29 | reagovat |

    Lepší než ze školní jídelny, ale v restauraci bych to asi vrátila :)
    Ideální, pokud chcete odbýt něčím rychlým a teplým do žaludku.
    Jinak omáčka chutná tak, jak se od klasické "červené" rajčatové omáčky očekává, suroviny i koření k sobě jdou, všechno funguje :)
    Jenom bych možná do názvu nedávala, že omáčka je levná. Teda ne, že by byla vysloveně drahá, ale když jsem si tu procházela recepty na omáčky, našla jsem spousty levnějších, takže pak u tady této, kde je maso, houby, hora koření a krom kečupu ještě i protlak, pak charakteristika jako "levná" moc nesedí :)

  3. recepty73   16.11.2010 | 10:42 | reagovat |

    Tímto způsoben lze upravit i hovězí konzervu,tak mleté syrové maso...

  4. Barbora Majorová   26.09.2008 | 10:06 | reagovat |

    Je to dobré.

  5. Miroslava Severová   15.09.2008 | 14:50 | reagovat |

    A já místo masových konzerv dávám upravené sojové maso, myslím, že tak je to ještě levnější.A hlavně zdravější.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web