Letní večeře

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Množství záleží na počtu stráv
    • rajčata
    • vařená vejce natvrdo
    • cibule
    • tvrdý sýr
    • kysané zelí
    • kabanos nebo salám
    • tatarská omáčka nebo bílý jogurt
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rajčata, cibuli a zelí nakrájíme nadrobno, sýr, kabanos a vejce nastrouháme na hrubším struhadle, vmícháme tatarku či jogurt, podle chuti osolíme a opepříme.
2
Je dobré nechat v lednici 24 hodin odležet, ale to se mi ještě za 20 let nepovedlo. Je to velmi dobré jako letní večeře.

Komentáře k receptu

  • Hana
    Hana |

    13. 8. 2005 21:42

    Znám,dělám,je to oblíbene a v létě časté jídlo v naší rodině.