Lepší chlebová polévka

Střední
Ingredience
Olej  
Cibule  
Kořenová zelenina  
Pórek  
Chleba
tvrdý
 
Točený salám
nebo klobása
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nastrouhanou mrkev, petržel a kousek celeru. Chvíli podusíme a zalejeme cca 1/2 litrem vody, do kterého přidáme tvrdý nalámaný chleba. Necháme přejít varem, případné kousky chleba rozdrtíme vidličkou.

Na závěr opečeme malé kousky točeného salámu či klobásy nebo přidáme malé párečky. Polévku dochutíme polévkovým kořením a ozdobíme najemno nakrájeným kouskem pórku. Tím zároveň přidáme potřebné vitamíny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Ryba „na lešo‟ Poznejte poklady balkánské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Lepší chlebová polévka

Komentáře

  1. ludmila chroma   09.12.2005 | 10:25 | reagovat | závadný

    Omlouvám se, ještě jsem zapomněla na majoránku, trochu mletého pepře, kdo má rád, může dát i 1 bobkový list a nové koření. Neškodí ani zelená petrželka (nikoli kadeřavá).

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web