Lepší chlebová polévka

Střední
Ingredience
Olej  
Cibule  
Kořenová zelenina  
Pórek  
Chleba
tvrdý
 
Točený salám
nebo klobása
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nastrouhanou mrkev, petržel a kousek celeru. Chvíli podusíme a zalejeme cca 1/2 litrem vody, do kterého přidáme tvrdý nalámaný chleba. Necháme přejít varem, případné kousky chleba rozdrtíme vidličkou.

Na závěr opečeme malé kousky točeného salámu či klobásy nebo přidáme malé párečky. Polévku dochutíme polévkovým kořením a ozdobíme najemno nakrájeným kouskem pórku. Tím zároveň přidáme potřebné vitamíny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Kaštanové pyré s kaštany pečenými na rozmarýnu Zkuste jedlé kaštany Články z

Komentáře k receptu: Lepší chlebová polévka

Komentáře

  1. ludmila chroma   09.12.2005 | 10:25 | reagovat |

    Omlouvám se, ještě jsem zapomněla na majoránku, trochu mletého pepře, kdo má rád, může dát i 1 bobkový list a nové koření. Neškodí ani zelená petrželka (nikoli kadeřavá).

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web