Autor:

Lepenice II.

Střední
Ingredience
Brambory 1 kg
Kysané zelí 400 g
Kmín  
Cukr 1 špetka
Sádlo 2 lžíce
Cibule 1 ks
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor, Ze zeleniny

Oloupané brambory nakrájíme na čtvrtky a uvaříme do měkka v osolené vodě a ochucené kmínem.

Kysané zelí vymačkáme, nakrájíme na malé kousky a dochutíme špetkou cukru.

Na sádle osmáhneme nadrobno nakrájenou cibuli.

Brambory scedíme, rozmačkáme a do horkých brambor vmícháme zelí a osmaženou cibulku. Dobře promícháme.

Hodí se jako příloha k masitým pokrmům, párkům nebo klobásám.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vejce do skla Vyprošťováky na víkend Články z

Komentáře k receptu: Lepenice II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web