Lepenice II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg brambory
    • 400
      g kysané zelí
    • kmín
    • 1
      špetka cukr
    • 2
      lžíce sádlo
    • 1
      ks cibule
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupané brambory nakrájíme na čtvrtky a uvaříme do měkka v osolené vodě a ochucené kmínem.
2
Kysané zelí vymačkáme, nakrájíme na malé kousky a dochutíme špetkou cukru.
3
Na sádle osmáhneme nadrobno nakrájenou cibuli.
4
Brambory scedíme, rozmačkáme a do horkých brambor vmícháme zelí a osmaženou cibulku. Dobře promícháme.
5
Hodí se jako příloha k masitým pokrmům, párkům nebo klobásám.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.