Autor:

Lehký studený jablečný koláč

Snadné
Ingredience
Jablka 5 ks
Vanilkový pudink 1 ks
Cukr 2 lžíce

Postup přípravy:

Jablka oloupeme, nakrájíme na menší kousky a dáme s trochou cukru (když jsou kyselejší jablka klidně více) povařit. Když jsou kéměř uvařené, tak je vyjmeme a dáme do koláčové formy. Do vývaru přidáme pudink a vaříme do zhoustnutí. Pak tímto pudinkem zalejeme jablka a dáme do chladnu ztuhnout. Můžeme přidat i skořici.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Lilky plněné jehněčím masem a zeleninou Řecká božská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Lehký studený jablečný koláč

Komentáře

  1. Adél Černá   18.05.2006 | 19:33 | reagovat |

    tohle je výborné, dělám pravidelně.Liju do formy ve tvaru srnčího hřbetu a přidávám piškoty slepené marmeládou a podávám se šlehačkou. excelentní

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web