Autor:

Lečo po italsku

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Olej  
Cibule  
Česnek  
Paprika
zelená
 
Rajče  
Cuketa  
Oregáno  
Bazalka  
Sůl  
Vejce  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájenou papriku (zelenou), cuketu, osolíme a krátce podusíme. Mezitím spaříme rajčata, aby se dala dobře oloupat a poté je nakrájená přidáme ke směsi. Přidáme prolisovaný nebo na jemno nakrájený česnek a koření. Na druhé pánvi umícháme vejce, které přidáme nakonec do leča. Pro masožravce lze doplnit klobásou. Podáváme s brambůrkami nebo s pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Sezona jarních dobrot Sezóna jarních dobrot: Využijte čerstvou zeleninu, bylinky a mladé maso Články z

Komentáře k receptu: Lečo po italsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web