Autor:

Lečo po italsku

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Olej  
Cibule  
Česnek  
Paprika
zelená
 
Rajče  
Cuketa  
Oregáno  
Bazalka  
Sůl  
Vejce  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájenou papriku (zelenou), cuketu, osolíme a krátce podusíme. Mezitím spaříme rajčata, aby se dala dobře oloupat a poté je nakrájená přidáme ke směsi. Přidáme prolisovaný nebo na jemno nakrájený česnek a koření. Na druhé pánvi umícháme vejce, které přidáme nakonec do leča. Pro masožravce lze doplnit klobásou. Podáváme s brambůrkami nebo s pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bramborový šumavský toč se zelím Recepty na víkend: Lidová domácí čtveřice Články z

Komentáře k receptu: Lečo po italsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web