Autor:

Langusta nebo můžou být i tygří krevety Morney

Střední
Ingredience
Cibule
Máslo  
Smetana  
Bílé víno  lžíce
Hladká mouka 3 lžíce
Česnek  špetka
Mléko  šálek
Sůl  
Pepř mletý  
Langusta  
Parmazán  
Mozzarella  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Langustu očistíme pod studenou vodou, rozpulíme po délce na půl a opatrně vyndáme maso ze skořápky. Čisté omyté maso naporcujeme na malé kousky. V hrnci rozpustíme máslo, přidáme mouku, česnek a za stálého míchání nalijeme mléko, přidáme česnek, víno, sůl, pepř, 2 lžíce míchaného sýra. Na malém ohni za stáleho míchání vaříme asi 10 minut. Na nerezove pánvi rozpustíme máslo přidáme najemno nakrájenou cibuli a kousky masa z langusty. Za stálého míchání by měla langusta být hotová tak za 5 minut. Na hotovou langustu nalijeme hotovou bílou omáčku, posypeme míchaným sýrem a zapečeme pod grilem nebo v rozpálené troubě až sýr bude mít zlatou barvu. Podáváme buď s rýží nebo s hranolky. To samé můžeme udělat s tygřími krevetami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: Langusta nebo můžou být i tygří krevety Morney

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká plný týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká plný týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web