Autor:

Lambordy

Střední
Ingredience
Cibule
Vejce
Hladká mouka 1 hrnek
Pivo 1 dl
Pepř mletý  
Sůl  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Nakrajíme cibuli na kolečka a rozebebereme je na díly. Potom si připravíme mísu a nasypeme do ní hrnek mouky. Po té přidáme vejce a sůl, pepř. Přilejeme 1 dcl světlého piva a promícháme. Těsto bude řídké jako na palačinku. Podle potřeby nalít pivo nebo mouku. Podle hustoty těsta. Pak vezmeme cibulová kolečka, namočíme do těsta a vložíme na rozpálenou pánev nebo do fritézy. Labordy jsou díky pivu pěkně vyběhlé a křupavé. Dobrou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Lilky plněné jehněčím masem a zeleninou Řecká božská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Lambordy

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web