Autor:

Lahůdkové domácí pečenáče

Střední
Ingredience
Ocet 200 ml
Bílé víno 100 ml
Pepř celý 1 lžíce
Nové koření 1 lžíce
Hořčičné semínko 1 lžíce
Bobkový list 2 ks
Cibule 2 ks
Nakládané okurky 100 g
Citronová šťáva 1 lžíce
Rostlinný olej 2 lžíce
Hladká mouka 100 g
Voda 100 ml
Sůl  
Sled 4 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Ocet společně se 100 ml vody, vínem a kořením svaříme. Cibuli, okurky nakrájíme na slabá kolečka. Z ryby vyndáme páteř (můžeme je nechat v celku a nebo rozpůlit na dvě části), omyjeme, osušíme, zakapeme citrónovou šťávou a osolíme. Obalíme ryby v hladké mouce a smažíme dozlatova. Přebytečný tuk odsajeme ubrouskem.

Do větší skleněné mísy vložíme vychladlé ryby, cibuli, okurky, zalijeme nálevem. Necháme 2 dny v chladu. Během té doby ryby obrátíme nebo protřepeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bramborové knedlíky s jablky a skořicí Rychlé a chutné večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Lahůdkové domácí pečenáče

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web