Autor:

Lahůdkové domácí pečenáče

Střední
Ingredience
Ocet 200 ml
Bílé víno 100 ml
Pepř celý 1 lžíce
Nové koření 1 lžíce
Hořčičné semínko 1 lžíce
Bobkový list 2 ks
Cibule 2 ks
Nakládané okurky 100 g
Citronová šťáva 1 lžíce
Rostlinný olej 2 lžíce
Hladká mouka 100 g
Voda 100 ml
Sůl  
Sled 4 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Ocet společně se 100 ml vody, vínem a kořením svaříme. Cibuli, okurky nakrájíme na slabá kolečka. Z ryby vyndáme páteř (můžeme je nechat v celku a nebo rozpůlit na dvě části), omyjeme, osušíme, zakapeme citrónovou šťávou a osolíme. Obalíme ryby v hladké mouce a smažíme dozlatova. Přebytečný tuk odsajeme ubrouskem.

Do větší skleněné mísy vložíme vychladlé ryby, cibuli, okurky, zalijeme nálevem. Necháme 2 dny v chladu. Během té doby ryby obrátíme nebo protřepeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tradiční tlačenka Tradiční tlačenka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Lahůdkové domácí pečenáče

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web