Autor:

Lahůdková játra s mandlemi

Snadné
Ingredience
Drůbeží játra 500 g
Mandle 3 lžíce
Pórek
1-2
2 ks
Česnek
3-5
5 stroužek
Škrobová moučka
na obalení
 
Sojová omáčka  
Chilli  
Sůl  
Tuk
na opečení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Očištěná drůbeží játra obalíme ve škrobové moučce a prudce osmahneme na tuku. Přídáme spařené a oloupané mandle pokrájené na hrubší nudličky (pokud se vám to nechce krájet, tak se rovnou pokrájené prodávají), koření a znovu osmahneme. Zmírníme příkon tepla a podlijeme malým množstvím vody.

Když jsou játra téměř hotová, vmícháme na kolečka pokrájený pórek a zakápneme sójovou omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Hovězí ragú se zeleninou Tip na sváteční oběd: skvělá chuť ragú Články z

Komentáře k receptu: Lahůdková játra s mandlemi

Komentáře

  1. svobodovazd   10.12.2010 | 13:26 | reagovat |

    Vařila jsem už několikrát a moc to všem chutnalo :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web