Lahůdková játra s mandlemi

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g drůbeží játra
    • 3
      lžíce mandle
    • 2
      ks pórek 1-2
    • 5
      stroužek česnek 3-5
    • škrobová moučka na obalení
    • sojová omáčka
    • chilli
    • sůl
    • tuk na opečení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěná drůbeží játra obalíme ve škrobové moučce a prudce osmahneme na tuku. Přídáme spařené a oloupané mandle pokrájené na hrubší nudličky (pokud se vám to nechce krájet, tak se rovnou pokrájené prodávají), koření a znovu osmahneme. Zmírníme příkon tepla a podlijeme malým množstvím vody.
2
Když jsou játra téměř hotová, vmícháme na kolečka pokrájený pórek a zakápneme sójovou omáčkou.
Zařazení: Maso Vnitřnosti
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • svobodovazd
    svobodovazd |

    10. 12. 2010 13:26

    Vařila jsem už několikrát a moc to všem chutnalo :-)