Autor:

Lahůdková játra s mandlemi

Snadné
Ingredience
Drůbeží játra 500 g
Mandle 3 lžíce
Pórek
1-2
2 ks
Česnek
3-5
5 stroužek
Škrobová moučka
na obalení
 
Sojová omáčka  
Chilli  
Sůl  
Tuk
na opečení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Očištěná drůbeží játra obalíme ve škrobové moučce a prudce osmahneme na tuku. Přídáme spařené a oloupané mandle pokrájené na hrubší nudličky (pokud se vám to nechce krájet, tak se rovnou pokrájené prodávají), koření a znovu osmahneme. Zmírníme příkon tepla a podlijeme malým množstvím vody.

Když jsou játra téměř hotová, vmícháme na kolečka pokrájený pórek a zakápneme sójovou omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Hovězí ragú se zeleninou Tip na sváteční oběd: skvělá chuť ragú Články z

Komentáře k receptu: Lahůdková játra s mandlemi

Komentáře

  1. svobodovazd   10.12.2010 | 13:26 | reagovat | závadný

    Vařila jsem už několikrát a moc to všem chutnalo :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web