Lahodný pangasius

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • pangasius filety
    • grilovací koření
    • sůl
    • ceres soft na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánvičce rozpustíme tuk, pak do rozpáleného vložíme osolené a grilovacím kořením posypané kousky ryby. Zmírníme oheň a pečeme dozlatova z obou stran.
2
Podáváme s vařenými brambory posypanými petrželkou nebo pažitkou a politými máslem.
3
Toho pangase je potřeba smažit pomaleji a delší dobu, aby nebyl tak "blátivý".
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Di -
    Di - |

    10. 3. 2010 08:48

    Maso ryby se zpevní, když ho pokapeme před úpravou citrónem a necháme odležet.