Lahodný pangasius

Snadné
Ingredience
Pangasius
filety
 
Grilovací koření  
Sůl  
Ceres soft
na smažení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na pánvičce rozpustíme tuk, pak do rozpáleného vložíme osolené a grilovacím kořením posypané kousky ryby. Zmírníme oheň a pečeme dozlatova z obou stran.

Podáváme s vařenými brambory posypanými petrželkou nebo pažitkou a politými máslem.

Toho pangase je potřeba smažit pomaleji a delší dobu, aby nebyl tak „blátivý“.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Pusinky s malinovou omáčkou Tip na víkendové menu pro dva Články z

Komentáře k receptu: Lahodný pangasius

Komentáře

  1. Di -   10.03.2010 | 8:48 | reagovat |

    Maso ryby se zpevní, když ho pokapeme před úpravou citrónem a necháme odležet.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web