Lahodná rybka na citrónech a bylinkách

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
10 minut
4
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg rybí file mražené filety
    • 3
      ks citron 2-3
    • 1
      hrst kopr nebo petrželka
    • 4
      stroužek česnek
    • olivový olej na spojení bylinkovo-česnekové směsi

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Připravíme si směs z kopru nebo petrželky, česneku, olivového oleje a soli. Na hluboký pekáč poklademe kolečka citrónu, na ně plátky rybích filet, které potřeme připravenou směsí. Pečeme cca 20-30 minut. Podáváme s bílým pečivem. Je to rychlé a velmi chutné jídlo.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Dana Vorlová
    Dana Vorlová |

    1. 1. 2010 22:19

    Výborné jídlo, moc jsme si pochutnali !

  • xyz
    xyz |

    28. 3. 2008 14:22

    Sto lidí sto chutí. Nám to teda nechutnalo, ryba byla moc kyselá po citrónu,naprosto zkažený oběd.

  • Anonym
    Anonym |

    14. 2. 2008 08:24

    Meli jsme vcera k veceri, bylo to opravdu vyborne! Mohu jen doporucit.

  • Anonym
    Anonym |

    16. 4. 2007 23:23

    Naprosto sileny, nikdy nedavejte limetky misto citronu!

  • Ivana Samcová
    Ivana Samcová |

    27. 3. 2006 19:30

    Jako přílohu jsem dala brambory.Pochutnali jsme si, je to rychlé a chutné jídlo.

  • Phillipe Tisserand
    Phillipe Tisserand |

    24. 3. 2006 14:51

    Byla ta naprosto magnifique!!