Autor:

Laciné šišky

Střední
Ingredience
Polohrubá mouka 500 g
Droždí 15 g
Moučkový cukr 20 g
Máslo
nebo 1lžíce oleje
40 g
Mléko
vlažné
2,5 dl
Hnědý rum 2 ml
Citronová kůra  
Sůl  
Bi-soda 1 špetka
Vanilkový cukr 1 balíček
Vejce 1 ks
Žloutek 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Vypracujeme vláčné těsto, necháme vykynout a vykrajujeme kolečka. V každém uděláme důlek, necháme ještě podkynout a smažíme na mírném ohni. Do oleje na smažení přidáme kousek másla, šišky jsou potom lehké, nesají tolik oleje jako při běžném smažení.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Snídaňová kaše z quinoy Vykutálená čtveřice: Znáte jáhly, kuskus, quinou a bulgur? Články z

Komentáře k receptu: Laciné šišky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web