Autor:

Labůžo

Střední
Ingredience
Vepřové kotlety  
Slanina  
Sůl  
Pepř mletý  
Hladká mouka  
Sádlo
Nebo olej
 
Voda
Na podlití
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Uzeniny

Vepřové kotlety nakrájíme na silnější plátky, každou kotletu prošpikujeme, osolíme, opepříme a naklepeme paličkou a pak obalíme v hladké mouce. V kastrólu nebo v tlakovém hrnci rozpálíme sádlo nebo olej a kotlety zprudka osmažíme, potom zaprášíme hladkou moukou, přisolime a opepříme a podlijeme vodou. Dusíme do měkka, častěji mícháme, aby se maso nepřichytilo ke dnu a podléváme.

Příloha: bramborová kaše, pažitka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Labůžo

Komentáře

  1. Mila Foglova   24.11.2007 | 2:04 | reagovat | závadný

    Ahoj Kamile, pokud kotletky delam v tlakovem hrnci podleju asi na vysku cca dva centimetry, v tlakovem hrnci se voda tak rychle nevypari a zhruba po dvaceti minutach kontroluji. Veprove maso je v tlakovem hrnci asi za tech 20 az 25 minut hotove. V navodu jsem papinak nezohlednila :) sorry.

  2. Kamil Krybus   22.11.2007 | 14:07 | reagovat | závadný

    Miluško, technický dotaz. Jak to mám v tlakáču častěji míchat by se to nepřipálilo?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně. Objevte nový chrám krásy. VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně. Objevte nový chrám krásy.
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web