Labužnická kuřecí křidýlka nebo stehýnka

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg kuřecí maso křídla nebo stehýnka
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 50
      g máslo
    • 2
      lžička kari
    • 8
      česnek
    • 1
      lžička oregáno
    • citronová šťáva
    • 1
      lžička glutasol
    • petrželka (Sekaná)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Křidélka nebo stehýnka naložíme do marinády na 24 hodin a dáme do lednice. Druhý den maso mírně osolíme dáme do zapékací mísy poklademe plátky másla dle potřeby mírně podlijeme vodou nebo vývarem posypeme strouhankou a pečeme dozlatova.
2
Ozdobíme sekanou petrželkou a podáváme s knedlíkem nebo bramborem.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.