Autor:

Labužnická kuřecí křidýlka nebo stehýnka

4 kJ 1 kalorií kJ
Střední
Ingredience
Kuřecí maso
křídla nebo stehýnka
1 kg
Hořčice plnotučná 2 lžíce
Máslo 50 g
Kari 2 lžička
Česnek
Oregáno 1 lžička
Citronová šťáva  
Glutasol 1 lžička
Petrželka
(Sekaná)
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Křidélka nebo stehýnka naložíme do marinády na 24 hodin a dáme do lednice. Druhý den maso mírně osolíme dáme do zapékací mísy poklademe plátky másla dle potřeby mírně podlijeme vodou nebo vývarem posypeme strouhankou a pečeme dozlatova.

Ozdobíme sekanou petrželkou a podáváme s knedlíkem nebo bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Labužnická kuřecí křidýlka nebo stehýnka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web