Autor:

Kýta Szeged

Snadné
Ingredience
Kýta 4 plátek
Uzený sýr 8 plátek
Čabajská klobása 1 ks
Paprika  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Plátky kýty naklepeme, osolíme, posypeme paprikou a zprudka opečeme po jedné straně.
Otočíme a poklademe na plátek kýty na tenká kolečka nakrájenou čabajku a překryjeme plátkem uzeného sýra a dopečeme.
Podáváme s brambory, s hranolky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Náš tip: Hovězí pečeně s granátovými jablky Články z

Komentáře k receptu: Kýta Szeged

Komentáře

  1. Zuzka Bernátová   27.02.2006 | 17:23 | reagovat |

    Poznám je to fak moc dobré.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit! Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit!
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web