Autor:

Kýta po brněnsku

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Vepřová kýta 600 g
Hladká mouka 100 g
Máslo 200 g
Mléko 200 ml
Hořčice 1 lžíce
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Muškátový oříšek 1 ks
Žampiony 100 g
Eidam sýr 200 g
Citronová šťáva  
Bílé víno  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso dusíme do poloměkka a poté ho nakrájíme na malé kostky. Z mouky, másla a mléka připravíme bešamel. Přidáme koření, na plátky nakrájené žampiony, maso a vše důkladně promícháme. Tuto směs dáme do zapékací misky, posypeme strouhaným sýrem a zapečeme.

Hotové zakapeme citronovou šťávou a zastříkneme vínem. Podáváme s pečenými brambory nebo hranolkami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Roláda z bramborového těsta Bramborové těsto krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Kýta po brněnsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web