Autor:

Kýta po brněnsku

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Vepřová kýta 600 g
Hladká mouka 100 g
Máslo 200 g
Mléko 200 ml
Hořčice 1 lžíce
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Muškátový oříšek 1 ks
Žampiony 100 g
Eidam sýr 200 g
Citronová šťáva  
Bílé víno  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso dusíme do poloměkka a poté ho nakrájíme na malé kostky. Z mouky, másla a mléka připravíme bešamel. Přidáme koření, na plátky nakrájené žampiony, maso a vše důkladně promícháme. Tuto směs dáme do zapékací misky, posypeme strouhaným sýrem a zapečeme.

Hotové zakapeme citronovou šťávou a zastříkneme vínem. Podáváme s pečenými brambory nebo hranolkami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Kýta po brněnsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web