Autor:

Kyseláky

Střední
Ingredience
Voda 1 l
Masox 1 kostka
Brambory
3-4 větší
4 ks
Kmín  
Česnek 2 stroužek
Cibule 1 ks
Kabanos
nebo klobása
250 g
Vejce 1 ks
Sůl  
Ocet  
Smetana ke šlehání  
Světlá jíška  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z brambor, Uzeniny

Nejprve uvaříme brambory, česnek a cibulku. Potom přidáme nakrájený kabanos. Česnek a cibulku vyndáme, zahustíme jíškou, přidáme vejce a nakonec ocet. Dochutíme solí.

Podáváme se světlým pečivem, nebo chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bramborové nočky s medvědím česnekem Jaro má zelenou, i na talíři Články z

Komentáře k receptu: Kyseláky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web