Kyseláky

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      l voda
    • 1
      kostka masox
    • 4
      ks brambory 3-4 větší
    • kmín
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      ks cibule
    • 250
      g kabanos nebo klobása
    • 1
      ks vejce
    • sůl
    • ocet
    • smetana ke šlehání
    • světlá jíška

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejprve uvaříme brambory, česnek a cibulku. Potom přidáme nakrájený kabanos. Česnek a cibulku vyndáme, zahustíme jíškou, přidáme vejce a nakonec ocet. Dochutíme solí.
2
Podáváme se světlým pečivem, nebo chlebem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.