Autor:

Kyseláky

Střední
Ingredience
Voda 1 l
Masox 1 kostka
Brambory
3-4 větší
4 ks
Kmín  
Česnek 2 stroužek
Cibule 1 ks
Kabanos
nebo klobása
250 g
Vejce 1 ks
Sůl  
Ocet  
Smetana ke šlehání  
Světlá jíška  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z brambor, Uzeniny

Nejprve uvaříme brambory, česnek a cibulku. Potom přidáme nakrájený kabanos. Česnek a cibulku vyndáme, zahustíme jíškou, přidáme vejce a nakonec ocet. Dochutíme solí.

Podáváme se světlým pečivem, nebo chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Linecký koláč s marmeládou a mandlemi Gastrovýlet do Rakouska. Vyzkoušejte 6 skvělých receptů Články z

Komentáře k receptu: Kyseláky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy? Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy?
Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web