Autor:

Kyseláky

Střední
Ingredience
Voda 1 l
Masox 1 kostka
Brambory
3-4 větší
4 ks
Kmín  
Česnek 2 stroužek
Cibule 1 ks
Kabanos
nebo klobása
250 g
Vejce 1 ks
Sůl  
Ocet  
Smetana ke šlehání  
Světlá jíška  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z brambor, Uzeniny

Nejprve uvaříme brambory, česnek a cibulku. Potom přidáme nakrájený kabanos. Česnek a cibulku vyndáme, zahustíme jíškou, přidáme vejce a nakonec ocet. Dochutíme solí.

Podáváme se světlým pečivem, nebo chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Špagety s hlívou, sýrem a ořechy Novoroční nápady na váš stůl Články z

Komentáře k receptu: Kyseláky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web