Kyselá fazolová polévka s uzeným masem

Střední
Ingredience
Fazole 200 g
Uzené maso
koleno, krkovička
200 g
Olej
vepřové sádlo
 
Cibule
menší
1 ks
Hladká mouka 40 g
Česnek 1 stroužek
Mléko 0,2 l
Kyselá smetana 0,1 l
Bobkový list 1 ks
Pepř celý
mletý
 
Mletá paprika
červená
 
Ocet  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Přebrané a umyté fazole den předem namočíme. Druhý den je ve stejné vodě dáme vařit. Uzené maso vložíme do vroucí vody a uvaříme do měkka.

Během vaření fazolí přilijeme vývar z uzeného masa a s bobkovým listem uvaříme téměř doměkka. Zahustíme cibulovou jíškou, do níž jsme přidali mletou červenou papriku, a zalijeme studeným mlékem. Přidáme kyselou smetanu a krátce povaříme.

Dochutíme rozetřeným česnekem, mletým černým pepřem, solí, cukrem a octem. Před podáváním přidáme do polévky uzené maso nakrájené na malé kostky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Snídaňová kaše z quinoy Vykutálená čtveřice: Znáte jáhly, kuskus, quinou a bulgur? Články z

Komentáře k receptu: Kyselá fazolová polévka s uzeným masem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web