Autor:

Květákový paprikáš

Snadné
Ingredience
Květák
větší
1 ks
Cibule 1 ks
Červená paprika 1 ks
Žampiony
6-8
8 ks
Rostlinný olej 3 lžíce
Zakysaná smetana 1 šálek
Paprika - sladká 2 lžíce
Pepř mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Květák rozebereme na růžičky a uvaříme v osolené vodě doměkka a necháme ho okapat. Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou papriku a na plátky nakrájené žampióny, zasypeme sladkou paprikou a osmahneme. Podlijeme troškou vody a podusíme. Přidáme květák a kysanou smetanu, dochutíme solí a pepřem dobře promícháme a necháme chvilku povařit. Zbytek vývaru a část květáku můžeme použít na polévku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sushi umaraki (California Roll) Japonské sushi krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Květákový paprikáš

Komentáře

  1. Anonym   04.10.2005 | 13:26 | reagovat |

    Vcelku dobré. Ale místo zakysané smetany použít smetanu ke šlehání do které jsme přidali asi 1 - 3 lžíce hl. mouky na zahuštění.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web