Autor:

Květákové krokety II.

Střední
Ingredience
Květák
střední (asi 350g)
1 ks
Vejce 3 ks
Strouhanka  
Sůl  
Pepř mletý  
Žemle 3 ks
Mléko
přibližně
100 ml
Hladká mouka 2 lžíce
Tuk
na smažení
 

Postup přípravy:

Květák omyjeme a rozebereme na růžičky. Uvaříme je téměř doměkka v osolené vodě. Nasekáme a přidáme žemle (předem nakrájené a namočené v mléce), sůl, 2 vejce, mouku a promícháme. Z těsta tvoříme malé krokety oválného tvaru a obalujeme ve vejci a pak ve strouhance a usmažíme.

Podáváme s bramborovou kaší nebo vařeným bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Květákové krokety II.

Komentáře

  1. Anonym   21.01.2008 | 0:42 | reagovat |

    dá se to dát do mrazáku?

  2. Alena Hanusová   12.01.2008 | 8:24 | reagovat |

    Jestli ano, tak se moc omlouvám:o(

  3. Petr   09.01.2008 | 17:20 | reagovat |

    není to stejný recept jako krokety III

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web