Květákové kari

40 minut PT0H40M
Snadné
Porce: 3
Ingredience
Květák 1 ks
Hrášek 2 hrst
Smetana na vaření  
Kari  
Sůl  
Pepř mletý  
Cibule  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Květák si rozebereme na růžičky a uvaříme v páře (10 minut). Necháme zchladnout. Mezitím, kdy nám chladne květák, si připravíme cibuli, kterou si nakrájíme na proužky (kolečka).
Olej si necháme rozpálit, dáme cibuli, kterou opečeme, potom přidáme zmražený hrášek a necháme chvilku podusit.
Potom si přidáme květák (do směsi cibule a hrášku na pánvi), přidáme smetanu a vaříme do zhoustnutí. Směs ochutíme solí, pepřem a kari (na barvu, kari je aromatické).

Podáváme s rýží. Já to dělám tak, že si směs a rýži smíchám a mám z toho takové zeleninové rizoto.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hostina na svatého Martina Články z

Komentáře k receptu: Květákové kari

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web