Květákové kari

40 minut PT0H40M
Snadné
Porce: 3
Ingredience
Květák 1 ks
Hrášek 2 hrst
Smetana na vaření  
Kari  
Sůl  
Pepř mletý  
Cibule  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Květák si rozebereme na růžičky a uvaříme v páře (10 minut). Necháme zchladnout. Mezitím, kdy nám chladne květák, si připravíme cibuli, kterou si nakrájíme na proužky (kolečka).
Olej si necháme rozpálit, dáme cibuli, kterou opečeme, potom přidáme zmražený hrášek a necháme chvilku podusit.
Potom si přidáme květák (do směsi cibule a hrášku na pánvi), přidáme smetanu a vaříme do zhoustnutí. Směs ochutíme solí, pepřem a kari (na barvu, kari je aromatické).

Podáváme s rýží. Já to dělám tak, že si směs a rýži smíchám a mám z toho takové zeleninové rizoto.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Italské gastrotoulky aneb Co kde v Itálii ochutnat? Články z

Komentáře k receptu: Květákové kari

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web