Autor:

Květáková musaka

Střední
Ingredience
Květák
větší
1 ks
Cibule 1 ks
Mleté maso 1 kg
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Hladká mouka 100 g
Vejce 2 ks
Mléko 1 lžíce
Zakysaná smetana 1 kelímek

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Uvařený květák rozebereme na růžičky. Namočíme do těstíčka z vajec, hladké mouky a mléka, osmažíme. Na oleji osmažíme i na drobno nakrájenou cibuli, do osmažené cibule přidáme mleté maso, vmícháme 1 vejce, osolíme, opepříme. Osmažený květák a maso vkládáme střídavě do pekáčku, zalijeme zakysanou smetanou rozšlehanou s moukou. Zapečeme v troubě.

Příloha: rajčatový nebo okurkový salát.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Zelené thajské kari s kuřetem Kapusta? Vezměte ji na milost! Články z

Komentáře k receptu: Květáková musaka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web