Autor:

Květáková musaka

Střední
Ingredience
Květák
větší
1 ks
Cibule 1 ks
Mleté maso 1 kg
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Hladká mouka 100 g
Vejce 2 ks
Mléko 1 lžíce
Zakysaná smetana 1 kelímek

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Uvařený květák rozebereme na růžičky. Namočíme do těstíčka z vajec, hladké mouky a mléka, osmažíme. Na oleji osmažíme i na drobno nakrájenou cibuli, do osmažené cibule přidáme mleté maso, vmícháme 1 vejce, osolíme, opepříme. Osmažený květák a maso vkládáme střídavě do pekáčku, zalijeme zakysanou smetanou rozšlehanou s moukou. Zapečeme v troubě.

Příloha: rajčatový nebo okurkový salát.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Houbová polévka Tradiční polévky Články z

Komentáře k receptu: Květáková musaka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web