Autor:

Kuskus ke grilovanému kuřeti nebo jehněčímu

Snadné
Ingredience
Kuskus 1 balení
Mrkev 1 ks
Cuketa 1 ks
Rajčata 1 ks
Paprika 1 ks
Hrášek 1 plechovka
Cibule 1 ks
Rajský protlak 1 plechovka
Česnek 3 stroužek
Bazalka 1 špetka
Masox 1 kostka
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Mletá paprika 1 špetka

Postup přípravy:

Kuskus připravíme dle návodu a necháme odležet. Na oleji orestujeme cibuli, přidáme na malé kostičky nakrájená rajčata, papriku, mrkev, cuketu, jemně posolíme a dusíme. Potom přidáme hrášek, bujón a rajčatový protlak. Necháme omáčku prohřát a když nám zhoustne, přilijeme vodu a dokořeníme česnekem, bazalkou, pepřem a paprikou. Omáčku ještě pár minut povaříme. A podáváme na kuskusu s masem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Kuskus ke grilovanému kuřeti nebo jehněčímu

Komentáře

  1. Anonym   02.04.2008 | 15:12 | reagovat |

    Ano přeně tak, a ne jenom v arabském světě, i například v Evropě, ve Francii...Je to delikatesa

  2. Vlasta   10.03.2008 | 12:03 | reagovat |

    V arabském svete je to jídlo, které uz nevyzaduje maso. Je to vynikající jenom tak.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web