Kuskus II.

moje hodnocení:

3,5

hodnotilo: 2
neuvedeno
1
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kuřecí maso kuřecí řízek
    • kuskus
    • grilovací klobásky
    • rajčata konzervovaná
    • cibule
    • oregáno
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuskus připravíme podle návodu na obalu. Osmažíme na nudličky pokrájené kuřecí maso, přidáme na větší kusy nakrájenou cibulku, grilovací klobásy a krátce osmažíme. Přidáme nakrájená rajčata, oregáno, pepř a sůl a prohřejeme.
2
Hotovo za 15 minut!
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    21. 4. 2016 21:04

    Opravte si filtr, toto jídlo není bezlepkové.

  • Lily
    Lily |

    5. 9. 2012 10:32

    Nevím, jak se tento recept zatoulal do bezlepkové sekce, kuskus přeci není bezlepkový! :-!

  • Petra
    Petra |

    21. 2. 2011 14:40

    Já bych tu klobásu také vynechala. Jinak ostatní dobrý nápad.

  • Jitka Effmertová
    Jitka Effmertová |

    8. 11. 2008 17:43

    Já se klobáse nebráním, jak jinak nalákat chlapa na kuskus? :-)

  • Anonym
    Anonym |

    29. 2. 2008 20:01

    No jo, ale ta klobása zase udělá z jinak zdravého a už tak určitě velmi chutného jídla zbytečnou kalorickou bombu a kromě toho - přiznávám - mi nějak nejde dohromady tak zdravé a lehké jídlo jako je kuskus a tak sice výbornou (kolik jsem jich za život kdysi snědla!) ale skrz naskrz nezdravou, slanou a plnou fujtajblů klobásou. Nechala bych to kuře a přidala ještě zeleninu. Jakoukoliv

  • Lenka Hrábková
    Lenka Hrábková |

    29. 2. 2008 11:04

    Jozefe, myslím, že na tom nezáleží. Vyberte si, jakou máte radši. Já dávam cibuli červenou i klasickou suchou. Se zelenou cibulkou to bude jistě také dobré.

  • Jozef T.
    Jozef T. |

    28. 2. 2008 22:54

    V Ingredienciách je uvedená "cibule", v Postupe prípravy "cibulka". Vseobecne sa pod "cibulou" rozumie suchá cibula a "cibulka" znamená mladá so zelenou vnatou, dnes dostupná po celý rok. Aká sa má teda pouzit v recepte? S vnatou nakrájanou na väcsie kusy, alebo suchá?Nemám v úmysle vyprovokovat linguistickú debatu.Dakujem.