Autor:

Kuřecí v brokolici

Střední
Porce: 5
Ingredience
Kuřecí maso
stehenní řízek
500 g
Šunka 100 g
Cibule
Menší
1 ks
Česnek 4 stroužek
Brokolice
Lepší je čerstvá
250 g
Bazalka  
Sůl  
Máslo  
Olej  
Jíška  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Nakrájenou cibuli a česnek opečeme na másle a trošce oleje, aby se nepřipalovalo. Maso nakrájíme na nudličky a opečeme na cibulce a česneku. Přidáme šunku na kostičky a osolíme a přidáme trochu bazalky. Až se vypeče šťáva, přidáme brokolici nakrájenou na jednotlivé malé hlavičky. Přidáme vodu a takto povaříme, až maso i brokolice změkne. Nakonec ještě trošku zahustíme jíškou (samo o sobě by to již mělo být husté díky brokolici, proto stačí jíšky málo) a dosolíme.

Podáváme posypané strouhaným eidamem smíchaným se strouhanou Nivou.

Jako příloha jsou výborné šťouchané brambory s máslem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Grilované jehněčí kotletky se salátem Tipy na dobroty na váš rošt Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí v brokolici

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web