Autor:

Kuřecí stehýnka na starofrancouzký způsob

120 minut PT0H120M
Snadné
Porce: 5
Ingredience
Kuřecí maso
stehna
5 ks
Játra
kuřecí
150 g
Slanina 100 g
Máslo 100 g
Cibule 150 g
Chleba
bez kůrky
100 g
Sůl  
Pepř mletý  
Drůbeží vývar
nebo voda.
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuřecí stehýnka částečně vykostíme. Do kastrolu vložíme máslo, na proužky nakrájenou cibuli a slaninu. Zlehka osmahneme, přidame kuřecí stehýnka, osolíme, opepříme, podlijeme a dusíme téměř doměkka.

Poté přidáme na malé kostičky nakrájená drůbeží játra, krátce osmahneme. Závěrem přidáme nastrouhaný tmavý chléb, kterým pokrm zahustíme. Provaříme, dochutíme a přelijeme přes kuře.

K takto připravénemu kuřeti podáváme vařené brambory. V podzimních měsících můžeme dát jako přílohu pečené brambory ve slupce.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí stehýnka na starofrancouzký způsob

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web