Kuřecí steak na víně s mandlemi

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
neuvedeno
3
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g kuřecí maso prsa
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce mandle
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1
      lžíce máslo
    • 0,5
      dl bílé víno
    • 4
      stroužek česnek
    • chilli
    • kari (Koření)
    • sůl
    • pepř mletý (Mletý)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí plátky osolíme, opepříme, protkneme stroužky česneku a opečeme na oleji. Maso vyjmeme, výpek zjemníme máslem, přidáme mouku, chilli a kari koření, krátce osmahneme, zalijeme vínem a povaříme. Šťávu dochutíme solí a procedíme zpět na maso. Oloupané mandle rozdělíme na půlky, osmahneme na tuku a zdobíme jimi jednotlivé porce kuřecích steaků.
Zařazení: Maso Drůbeží
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Petra Kopalová
    Petra Kopalová |

    8. 5. 2008 20:06

    Tento recept musím moc pochválit, jelikož maso mělo neprosto úžasnou chuť, šťavnaté a, křehké a provoněné. Maximální spokojenost, dlouho jsem si tolik nepochutnala!