Autor:

Kuřecí špíz s pivem

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
600 g
Pivo 200 ml
Eidam sýr 200 g
Anglická slanina 120 g
Cibule
menší
2 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Slunečnicový olej  
Kari  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Prsa nakrájíme na kostky, ochutíme pepřem, kari, osolíme, pokapeme pivem a necháme 2-3 hodiny odležet. Cibuli nakrájíme na kolečka, slaninu na plátky a spolu s kostkami masa střídavě napichujeme na jehly. Uložíme do zapékací mísy, podlejeme pivem a v troubě asi 20 minut pomalu zapékáme. Potom posypeme strouhaným sýrem a zapečeme, dokud se nerozpustí.
Podáváme s černým chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Hříbkovo-bramborová polévka Slavnostní menu časopisu F.O.O.D. Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí špíz s pivem

Komentáře

  1. Markéta Kohútová   19.12.2007 | 18:58 | reagovat |

    právě sme dojedli a opravdu moc dobrý!do špízů sem napíchala i kostky uzeného eidamu a papriku. Nemělo to chybu!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web