Autor:

Kuřecí soté s mrkvičkami

Střední
Ingredience
Chřest
(výhonky)
15 ks
Mrkev 350 g
Jarní cibulka 1 svazek
Špenát
(čerstvý)
300 g
Kuřecí prsa 500 g
Rýže Basmati 200 g
Olivový olej 1 lžíce
Zakysaná smetana 100 ml
Sůl  
Pepř mletý  
Kuřecí soté s mrkvičkami

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Mrkve a cibulky opláchněte a očistěte, cibulku nakrájejte na kousky. Špenátové lístky propláchněte a nadrobno nasekejte. Maso omyjte, osušte a nakrájejte na proužky. Rýži povařte podle návodu doměkka. Olej rozehřejte na nepřilnavé pánvi a maso opečte z obou stran, až bude křupavé. Osolte, opepřete a do pánve přidejte cibulku a mrkvičky. Společně asi 8 minut poduste, až bude zelenina křehká. Vmíchejte smetanu a špenát, ještě asi 5 minut poduste. Podávejte s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pražma se zeleninou v papilotě Rychlovky z moří a oceánů Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí soté s mrkvičkami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web