Autor:

Kuřecí soté s mrkvičkami

Střední
Ingredience
Chřest
(výhonky)
15 ks
Mrkev 350 g
Jarní cibulka 1 svazek
Špenát
(čerstvý)
300 g
Kuřecí prsa 500 g
Rýže Basmati 200 g
Olivový olej 1 lžíce
Zakysaná smetana 100 ml
Sůl  
Pepř mletý  
Kuřecí soté s mrkvičkami

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Mrkve a cibulky opláchněte a očistěte, cibulku nakrájejte na kousky. Špenátové lístky propláchněte a nadrobno nasekejte. Maso omyjte, osušte a nakrájejte na proužky. Rýži povařte podle návodu doměkka. Olej rozehřejte na nepřilnavé pánvi a maso opečte z obou stran, až bude křupavé. Osolte, opepřete a do pánve přidejte cibulku a mrkvičky. Společně asi 8 minut poduste, až bude zelenina křehká. Vmíchejte smetanu a špenát, ještě asi 5 minut poduste. Podávejte s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí soté s mrkvičkami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web