Kuřecí soté s mrkvičkami

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 15
      ks chřest (výhonky)
    • 350
      g mrkev
    • 1
      svazek jarní cibulka
    • 300
      g špenát (čerstvý)
    • 500
      g kuřecí prsa
    • 200
      g rýže basmati
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 100
      ml zakysaná smetana
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mrkve a cibulky opláchněte a očistěte, cibulku nakrájejte na kousky. Špenátové lístky propláchněte a nadrobno nasekejte. Maso omyjte, osušte a nakrájejte na proužky. Rýži povařte podle návodu doměkka. Olej rozehřejte na nepřilnavé pánvi a maso opečte z obou stran, až bude křupavé. Osolte, opepřete a do pánve přidejte cibulku a mrkvičky. Společně asi 8 minut poduste, až bude zelenina křehká. Vmíchejte smetanu a špenát, ještě asi 5 minut poduste. Podávejte s rýží.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.