Autor:

Kuřecí soté II.

Střední
Porce: 2
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
400 g
Sůl  
Pepř mletý  
Kapie  
Nákládané žampiony 100 g
Slunečnicový olej  
Smetana  
Sojová omáčka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuřecí maso nakrájíme na tenké nudličky. Vložíme do pánve na rozpálený tuk a orestujeme. Pak přidáme žampiony, kapii, sojovou omáčku, 250 ml smetany a necháme krátce povařit. Dochutíme solí. Podáváme s houskovým knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Filetujeme kapra krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí soté II.

Komentáře

  1. Petra Jirásková   21.01.2012 | 16:08 | reagovat |

    Soté je francouzské jídlo a neobsahuje smetanu. Pak je to něco podobnýho, jak maďarský paprikáš, který se ale liší přípravou...
    Knedlík a soté - to snad ani není pravda!

  2. Roman Raba   04.04.2009 | 14:29 | reagovat |

    Měli jsme dnes k obědu s dušenou rýží a bylo to vynikající. 1*.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web