Autor:

Kuřecí soté II.

Střední
Porce: 2
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
400 g
Sůl  
Pepř mletý  
Kapie  
Nákládané žampiony 100 g
Slunečnicový olej  
Smetana  
Sojová omáčka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuřecí maso nakrájíme na tenké nudličky. Vložíme do pánve na rozpálený tuk a orestujeme. Pak přidáme žampiony, kapii, sojovou omáčku, 250 ml smetany a necháme krátce povařit. Dochutíme solí. Podáváme s houskovým knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Kuřecí prsa s lusky a listovými puky Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí soté II.

Komentáře

  1. Petra Jirásková   21.01.2012 | 16:08 | reagovat |

    Soté je francouzské jídlo a neobsahuje smetanu. Pak je to něco podobnýho, jak maďarský paprikáš, který se ale liší přípravou...
    Knedlík a soté - to snad ani není pravda!

  2. Roman Raba   04.04.2009 | 14:29 | reagovat |

    Měli jsme dnes k obědu s dušenou rýží a bylo to vynikající. 1*.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web