Kuřecí soté II.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
2
porce
neuvedeno
autor: Marcela 1

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g kuřecí maso prsa
    • sůl
    • pepř mletý
    • kapie
    • 100
      g nákládané žampiony
    • slunečnicový olej
    • smetana
    • sojová omáčka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí maso nakrájíme na tenké nudličky. Vložíme do pánve na rozpálený tuk a orestujeme. Pak přidáme žampiony, kapii, sojovou omáčku, 250 ml smetany a necháme krátce povařit. Dochutíme solí. Podáváme s houskovým knedlíkem.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Petra Jirásková
    Petra Jirásková |

    21. 1. 2012 16:08

    Soté je francouzské jídlo a neobsahuje smetanu. Pak je to něco podobnýho, jak maďarský paprikáš, který se ale liší přípravou... Knedlík a soté - to snad ani není pravda!

  • Roman Raba
    Roman Raba |

    4. 4. 2009 14:29

    Měli jsme dnes k obědu s dušenou rýží a bylo to vynikající. 1*.