Kuřecí soté

Hodnocení:

Moje:

-
2
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g kuřecí maso prsa
    • solamyl (bramborový škrob)
    • 200
      g pórek
    • 5
      stroužek česnek
    • šlehačka
    • sůl
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí prsíčka nakrájíme na proužky, obalíme v Solamylu. Dáme na pánev s olejem, opečeme za stálého míchání. Olej slijeme, přidáme na kolečka nakrájený pórek a na plátky nakrájený česnek. Vše opečeme, osolíme a před dohotovením zalijeme trochou šlehačky a prohřejeme. Podáváme s rýží.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • xx
    xx |

    6. 10. 2016 14:54

    Von je jen zblblej pohlreichem.

  • Karel Pátý
    Karel Pátý |

    12. 11. 2012 17:01

    Víte vůbec, o čem mluvíte? Co by mělo být na bramborovém škrobu špatného?

  • Ján
    Ján |

    21. 1. 2012 15:48

    Kto Vám "poradil" Solamyl? Veď to je to najväčšie svinstvo, aké v kuchyni môže byť! Predsa my nie sme Čínania, národ, ktorý nepozná odpad v kuchyni. Spotrebujú všetko. V Európe sú známi, že nepochovávajú. Oni sú nesmrtelní? Takže teraz Vám už je jasné, čo je čínska kuchyňa?

  • Daniella O.
    Daniella O. |

    14. 8. 2010 23:16

    Alzbetko, pripalovat se nic nezacne, protoze Vam pokazde male mnozstvi oleje v jidle zustane a uplne staci na oprazeni cesneku a porku, navic porek pusti stavu, takze ho muzete bez obav opeci a potom pridat po vysmazeni stavy cesnek, ale dejte pozor, at jenom zezlatne, jinak doda jidlu horkou chut.:)))) Recept je moc dobry.

  • Alžběta Mánková
    Alžběta Mánková |

    14. 8. 2010 22:14

    Můžete mi prosím poradit? Když sleju olej před přidáním pórku a česneku, nezačne se celá směs připalovat? Díky.

  • alice bukovská
    alice bukovská |

    14. 8. 2010 21:45

    Zkoušela jsem a nemá chybu!!!! Děkuji za recept super!

  • Boris Martinák
    Boris Martinák |

    4. 9. 2004 10:28

    Před dokončením jemně posypat rozmarýnem a pokapat citronovou šťávou

  • Anonym
    Anonym |

    19. 7. 2004 18:18

    Dala jsem i ořechy kešu a bylo to výborné

  • Karolína
    Karolína |

    19. 7. 2004 14:10

    Je to výborné, jen místo šlehačky dávám smetanu.S mandlemi to musí být ještě lepší!

  • Květa Dostálová
    Květa Dostálová |

    26. 6. 2004 12:23

    Přidala jsem ještě opražené mandle, myslím, že jsem tím soté zlepšila