Autor:

Kuřecí soté

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
500 g
Solamyl (bramborový škrob)  
Pórek 200 g
Česnek 5 stroužek
Šlehačka  
Sůl  
Rostlinný olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuřecí prsíčka nakrájíme na proužky, obalíme v Solamylu. Dáme na pánev s olejem, opečeme za stálého míchání. Olej slijeme, přidáme na kolečka nakrájený pórek a na plátky nakrájený česnek. Vše opečeme, osolíme a před dohotovením zalijeme trochou šlehačky a prohřejeme. Podáváme s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 13 x
2+
4.46 13 5 1
Pochoutka na víkend: Steaky s cibulovými prstýnky Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí soté

Komentáře

  1. Ján   21.01.2012 | 15:48 | reagovat |

    Kto Vám "poradil" Solamyl? Veď to je to najväčšie svinstvo, aké v kuchyni môže byť! Predsa my nie sme Čínania, národ, ktorý nepozná odpad v kuchyni. Spotrebujú všetko. V Európe sú známi, že nepochovávajú. Oni sú nesmrtelní?
    Takže teraz Vám už je jasné, čo je čínska kuchyňa?

    1. Karel Pátý   12.11.2012 | 17:01 | reagovat |

      Víte vůbec, o čem mluvíte? Co by mělo být na bramborovém škrobu špatného?

      1. xx   06.10.2016 | 14:54 | reagovat |

        Von je jen zblblej pohlreichem.

  2. Daniella O.   14.08.2010 | 23:16 | reagovat |

    Alzbetko, pripalovat se nic nezacne, protoze Vam pokazde male mnozstvi oleje v jidle zustane a uplne staci na oprazeni cesneku a porku, navic porek pusti stavu, takze ho muzete bez obav opeci a potom pridat po vysmazeni stavy cesnek, ale dejte pozor, at jenom zezlatne, jinak doda jidlu horkou chut.:)))) Recept je moc dobry.

  3. Alžběta Mánková   14.08.2010 | 22:14 | reagovat |

    Můžete mi prosím poradit? Když sleju olej před přidáním pórku a česneku, nezačne se celá směs připalovat? Díky.

  4. alice bukovská   14.08.2010 | 21:45 | reagovat |

    Zkoušela jsem a nemá chybu!!!! Děkuji za recept super!

  5. Boris Martinák   04.09.2004 | 10:28 | reagovat |

    Před dokončením jemně posypat rozmarýnem a pokapat citronovou šťávou

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web