Kuřecí řízky v jogurtové marinádě II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
45 minut
6
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      ks kuřecí maso prsa
    • 2
      ks bílý jogurt
    • 3
      ks vejce
    • 3
      lžička podravka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jogurty, vejce a koření rozšleháme. Řízky mírně naklepeme, nesolíme a naložíme do připravené směsi. Necháme naložené nejlépe přes noc. Obalujeme pouze ve strouhance a smažíme na oleji.
2
Řízky jsou velice jemné a šťavnaté.Řízky můžeme i plnit balkánským sýrem, nivou atd. Řízek naplníme balkánským sýrem, spojíme párátkem a naložíme do připravené směsi. Druhý den obalíme opět ve strouhance a smažíme na oleji.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • jana
    jana |

    7. 7. 2011 10:50

    Dělala jsem je s česnekem jako paní Egermayerová, použila jsem grilovací koření a ještě lžičku solamylu a kamarádi hodnotili VELMI kladně a brali si recept, takže určitě můžu jogurtovou marinádu doporučit.

  • Sona Egermayerova
    Sona Egermayerova |

    7. 2. 2007 21:00

    Já dávám 1 velký jogurt,1 vejce,2stroužky česneku,koření jakékoliv,maso vůbec neklepu,moc dobrý

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    7. 2. 2007 15:56

    Jak se dá použít zbylá jogurtovou marináda?