Autor:

Kuřecí řízek po švýcarsku

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí prsa
prsa
4 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Vejce 2 ks
Olej  
Šunka  
Eidam sýr 4 plátek
Smetana 1 l
Hořčice 1 lžička
Máslo 20 g
Kuřecí řízek po švýcarsku

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v rozšlehaných vejcích a ve vyšší vrstvě rozpáleného tuku po obou stranách do zlatova osmažíme. Vyšší menší plech vymastíme máslem a vložíme do něj řízky. Jednotlivé kousky obložíme plátkem šunky, sýra a vše přelijeme smetanou, do které jsme přimíchali hořčici. Pečeme v horké troubě cca 15 minut.
Příloha: různě upravené brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 10 x
1-
4.7 10 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 10x)
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí řízek po švýcarsku

Komentáře

  1. Kamil Štangl   23.07.2008 | 12:17 | reagovat | závadný

    Super jídlo. Tvořili jsme přesně dle receptu a i bez inovací to šlo přímo do ledvin. Nepěkně jsem si zavdal a to tak, že jsem si naplnil vanu až po okraj a nemohl jsem ani dopít svoje oblíbené pivo. .... nebojte se dát tam hodně hořčice ;-)

  2. Margita Sandor   16.03.2008 | 1:05 | reagovat | závadný

    No já to dnes udělala k obědu. Smetana rozhodně stačila jak je v receptu, víc bych už nedávala. Celkem nám chutnalo, není na tom nic špatného, ale nenadchlo. Jenom jiná obměna spousty zde uveřejněných receptů.

  3. Sylva Karešová   10.03.2008 | 20:11 | reagovat | závadný

    Recept jsem sem dala já, mám jej od babičky. Osobně bych tedy klidně ale dala smetany víc :-)Fotku snad někdy časem taky pořídím... pokud mne ale někdo předběhne, tak nevadí.Paní Kovářová, prosím o přidání mého jména k receptu, jak mi bylo emailem slíbeno, děkuji.

  4. Sylva Karešová   10.03.2008 | 20:10 | reagovat | závadný

    Recept jsem sem dala já, mám jej od babičky. Osobně bych tedy klidně ale dala smetany víc :-)Fotku snad někdy časem taky pořídím... pokud mne ale někdo předběhne, tak nevadí.Paní Kolářová, prosím o přidání mého jména k receptu, děkuji.

  5. Danka Snášelová   09.03.2008 | 17:30 | reagovat | závadný

    Informace pro kuchařinky které nemají rádi zlomky v receptech (patřím mezi ně i já:-)))). 1/8 l smetany je 125 ml smetany.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web